Afzeggen van afspraken

U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen of verzetten. U kunt daarvoor mailen (vanberkel@vanberkelenvanwenum.nl of vanwenum@vanberkelenvanwenum.nl) of bellen (06 143 43 997). U kunt ook een voicemail bericht achterlaten.
Als de afspraak minder dan 24 uur vóór de behandeling of coachsessie wordt afgezegd, brengen wij u € 65,00 in rekening. Dat geldt ook voor niet nagekomen afspraken, zgn. no-shows.
Bij veelvuldige verhindering of langdurige onderbreking van de therapie kan de voortgang van de therapie niet gegarandeerd worden.

Spoedgevallen

Onze praktijk heeft geen 24-uurs bereikbaarheid of crisisdienst. Indien er sprake is van een spoedgeval, kunt u het beste contact opnemen met uw (dienstdoende) huisarts of de huisartsenpost.

Webmaster

Ervaart u een probleem met de werking van deze site, mail naar

info@vbkcontent.com

Betaalwijzen

 • Via verzekering met verwijsbrief van huisarts/specialist
 • Wij zijn aangesloten bij het Mentaal Beter netwerk. De praktische afhandeling van de zorg wordt in de meeste gevallen door Mentaal Beter geregeld. Hierbij moet u denken aan o.a. klachtenafhandeling en de betaling van de zorg door de zorgverzekeraar. In de meeste gevallen staat dus niet onze naam op uw factuur, maar de naam van Mentaal Beter.

Overige betaalwijzen

Indien u niet in aanmerking komt of wilt komen voor vergoeding via de zorgverzekeraar, kunt u ook zelf betalen. Indien besloten wordt voor een dergelijk coachingstraject, ontvangt u van ons na ieder gesprek een factuur. U wordt verzocht binnen 14 dagen te betalen. Wij attenderen u erop, dat u in sommige gevallen dit bedrag bij uw belastingaangifte kunt indienen. Wij raden u aan u te informeren bij uw belastingconsulent.
 • Partnerrelatietherapie
  € 110,- voor een zitting van een uur.

 • Mindfulnesstrainingen
  € 400,00 voor particulieren en
  € 650,00 via bedrijf betaald.

 • Individuele coaching
  € 85,- voor een sessie van drie kwartier en € 95,- voor een sessie van een uur.